Sundhed- og Udviklings kurser

Jeg tilbyder forskellige kurser

  • ”Personlig udvikling & sundhed” kan tilpasses til alle målgrupper og efter kundens behov.

  • "Kost, motion og positiv tankegang" kan tilpasses til alle målgrupper og efter kundens behov.

  • "Sundhed på arbejdspladsen" er opbygget for at opnå sundhed på arbejdspladsen som resulterer i større arbejdsglæde og mindre sygefravær.

Personlig udvikling

Det et er vidt begreb, så vi starter med at kigge på, hvordan deltagerne ser sig selv, og hvordan de betragter deres fortid. Ud fra snakken om opvækst og fortid, kan de forholde sig til, hvad de kan bruge til deres egen fordel fremover. Vi gennemgår, hvad de værdsætter, hvad de er god til, og hvad de gerne vil blive bedre til. Det er vigtigt at kigge på deres tankegang, for at kunne forbedre deres syn på tilværelsen, og optimere mulighederne for fremtiden.

Derefter kigger vi fremad og dykker ned i drømme og forventninger. Mange ved ikke i starten, hvad de virkelig ønsker, men mønstre begynder at tage form og kan give en retningslinje. At få disse tanker og billeder frem giver virkelig livsmotivation! Vi laver også visionboards, så de får noget visuelt, som kan minde dem om deres ønsker i livet. Vi finder delmål, så det bliver mere overskueligt og realistisk at nå det endelig mål.
Det er også vigtigt at frembringe de ting de er gode til for at styrke troen på dem selv. Nogle dage er nemmere end andre, så vi finder også frem til mulige hjælpemidler, til der en dag kommer bump på vejen.

Kost, motion og søvn

Disse har en stor betydning for os alle, for livsglæde, et godt velvære samt udvikling. Hvad man spiser, hvor meget man bevæger sig og får sovet er essentielt for, hvor oplagte og koncentrerede man kan være. Dermed har det en stor betydning for, hvordan man klarer sig i hverdagen, og er afgørende for en bedre fremtid. Her går jeg i dybden med, hvad sund kost er, hvad og hvor meget man skal spise, hvad det indeholder, og hvad det gør for kroppen.

Positiv psykologi

Vil du være glad så tænk positivt. Nemmere sagt end gjort, men dette kan man øve i at få mere af i sin hverdag. Ved at sætte fokus på at være taknemmelig over livets små glæder end at have fokus på det man ikke har. Hvad/hvem gør dig glad, hvad er du taknemmelig for i livet? Mere af det i din hverdag, og du vil kunne mærke en forskel. Til tider kan alle komme ned i et mørkt hul, så er det vigtigt at komme op igen, og ikke blive ved med at grave hullet dybere.

Positive tanker giver et lettere hoved og en lettere dag. Er der noget du ikke bryder dig om, så gør noget ved det med det samme, så det ikke skal tynge dig mere end nødvendigt. Hvad vil du opnå? Hvad vil du gøre? Hvorfor vil du gøre dette? Hvad opnår du ved dette? Hvad vil det give dig? Husk dig selv på disse! Ved at dykke i tanker og følelser, sortere i tingene, får man en klarere og lettere syn på alting.

Pris: Aftales. Afhænger af antal dage.